Отчетът на кмета на Русе разбуни политическите страсти

0
Общински съветници отправиха критики към Пенчо Милков и го обвиниха в неизпълнени обещания
Общински съветници отправиха критики към Пенчо Милков и го обвиниха в неизпълнени обещания

Общински съветници отправиха критики към Пенчо Милков и го обвиниха в неизпълнени обещания

Отчетът на кмета на Русе Пенчо Милков за мандата 2019-2024 г., който той направи днес като първа точка на заседанието на Общинския съвет, очаквано разбуни политическите страсти. Тъй като това е последната сесия на местния парламент и предстои предизборна кампания, моментът логично бе използван за изказвания за похвала или критика на общинското ръководство – според това дали се изказват поддръжниците на Пенчо Милков или неговите опоненти.

Всъщност кметът започна отчета за мандата си съвсем добронамерено, като благодари на общинските съветници за съвместната работа. Той сподели, че е направил справка и няма друг Общински съвет, в който 51 съветници да представляват 10 политически сили, предаде Русе Медиа.

„Въпреки острите дебати това е богатство на Общинския съвет. Работихме изключително ползотворно, обединявали сме се по важните теми. Затова започвам с едно „благодаря“, оценявам работата на всеки един от тези 51 души“, каза Пенчо Милков. Той представи накратко свършеното в отделните ресори.

Последваха остри изказвания от общински съветници от различни групи – опозицията в лицето на ГЕРБ и СДС, както и настоящият съветник от „Патриотите-ВМРО“ Росица Георгиева, за която упорито се твърди, че сега ще бъде кандидат от листата на ГЕРБ, отправиха критики към кмета по различни теми и го обвиниха в неизпълнени обещания. Съветниците от БСП излязоха в негова защита с контрааргументи, след което на финала Пенчо Милков отговори на всички и отново заяви, че винаги е бил готов за диалог с всеки един общински съветник, за да работят заедно в името на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Израждане?
    Вие, нали сте наясно, че 50 човека няма да спечелите изборите? Пенчо го чекнете за плейбой, ама я като сте толкоз наясно, кой кмет беше по-добър, само да му споменете името, че да видим? Тука бая информация има, да я разчепкаме по партии преди изборите?
  • 28
    13
    ziko
    Пенчо Милков е срам и позор за Русе и голямо природно бедствие с тежки последствия , който дръпна град Русе в дъното на блатото.
  • 18
    12
    Бивш
    Избрахте си комунистически приплод за кмет и той почти унищожи града ! Изберете го още веднъж и той ще го затрие окончателно ! Разберете бе хора ,от котилото на УБИЕЦ ,става само БОКЛУК ! Това ,което е от котка ,все мишки яде !
  • 23
    11
    Проблема
    е , че младите майки и малките деца не могат да стигнат до парковете от разкопаните и за....бани улици
  • 0
    10
    Хайде
    Хайде,забравихте предишните.Сега поне в парка по алеите може да се върви нормално,по тротоарите на Плиска също на там отиват нещата и ,колкото и да мърморим,смениха ВиК тръбите.Бъдете живи и здрави!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари