От "Продължаваме промяната" изпаднаха в противоречие дали са намерили депутати за необходимото мнозинство

0
Искрен Митев опроверга колегата си Атанас Михнев, който по-рано днес заяви, че ПП имат необходимия брой депутати за сформиране на мнозинство
Искрен Митев опроверга колегата си Атанас Михнев, който по-рано днес заяви, че ПП имат необходимия брой депутати за сформиране на мнозинство

Депутатите не са хартиени фигурки, не можем да взимаме който и да било, каза Искрен Митев от ПП

"Продължаваме промяната" се самоопровергаха, че са намерили нужния брой депутати за сформиране на мнозинство

"През почивните дни се чуха изказвания на различни лидери на различни партии, че те ще подкрепят в различните му моменти бюджета, така че се надявам, че ще се стигне до приемане на бюджета. Той е в полза на всички, каза пред журналисти Искрен Митев от ПГ на "Продължаваме Промяната". Мисля, че всички имат интерес това да се случи и ще работим в тази посока, заяви още Митев. Той посочи, че се надява и опозицията да подкрепи бюджета. На нас ни трябва мнозинство от присъстващите в зала, допълни той, цитиран от БТА.

По-рано днес Атанас Михнев, заяви, че ПП е намерила необходимия брой депутати. 

"Депутатите не са хартиени фигурки, не можем да взимаме който и да било, това са хора, които са дошли тук с определени убеждения да защитават позицията на своите избиратели", каза Митев в отговор на въпрос дали "Продължаваме Промяната" са взимали депутати от "Има такъв народ" и дали ги привличат към каузата на политическата формация.

"Ние и досега сме работили с голяма част от народните представители от "Има такъв народ", нека да не забравяме, че нещата, които сме постигнали, независимо как се развиха на този етап, сме ги постигнали заедно, подкрепяли сме се, когато сме се подкрепяли преди, можем да намерим начините да се подкрепяме и днес, допълни Митев. По думите му има основни, важни моменти, които ще бъдат подкрепени от всички, сред които е и приемането на актуализацията на бюджета".

Искрен Митев отрече неговият колега Атанас Михнев да е казвал, че от "Продължаваме Промяната" са намерили нужния брой депутати, за да осигурят мнозинство в Народното събрание, както това бе цитирано в медия.

"Мисля, че даже ще бъде коригирано заглавието, това не е нещо, което е казал колегата Михнев. Това е едно извъртане на думите му от човека, който е направил обобщение на изказването", коментира Митев. Когато се изгледа целият запис, може да се види, че никой не е казал нещо такова, допълни той. Според него това, което е казал Михнев, е, че "се работи в тази посока или по-скоро се надяваме да стигнем до този тип разрешаване на проблема", каза Митев, като уточни, че на този етап няма информация докъде се е стигнало по тази тема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари