Освободиха част от служителите в АЕЦ "Чернобил"

1
Откакто започна войната около 200 служители в централата се оказаха като в капан на руските части
Откакто започна войната около 200 служители в централата се оказаха като в капан на руските части

Украйна е 26 дни във война. Русия призова украинските сили в обсадения град Мариупол да сложат оръжие

Москва настоя да получи официален писмен отговор до 5 часа сутринта. Отговорът на властите в Киев е, че въобще не може да става въпрос за предаване на Мариупол, информира БНТ.

В Чернобил, след като повече от три седмици бяха блокирани, на част от служителите беше разрешено да си тръгнат. 50 души са напуснали централата. На тяхно място идват 43-ма техни колеги, които доброволно са предложили да поемат дежурствата.

Откакто започна войната около 200 служители в централата се оказаха като в капан на руските части. Те нямат право да напускат централата.

Съобщава се, че е имало огромен недостиг на храна и лекарства. Не е ясно как е било постигнато споразумението служителите да бъдат пуснати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари