Освободете се от всичко - веднага!

0
Освобождавайте се от всеки един миг, веднага след като той отмине
Освобождавайте се от всеки един миг, веднага след като той отмине

Освобождавайте се …Освобождавайте се от всеки един миг, веднага след като той отмине.

Не се опитвайте да го удължавате, това е невъзможно; този миг е изчезнал, той няма да се задържи, няма да се повтори никога повече. Освобождавайте се от ситуации, хора, емоции, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

На вашата длан е кацнала красива пеперуда, наслаждавайте се на този миг, възхищавайте й се, докато е с вас, не свивайте пръстите си за да задържите това създание в ръката си, освободете го веднага след като поиска да лети … И така с всеки един миг. И без значение колко ви се иска да запазите нещо или някого – освободете го. Трудно ви е, сложно, боли, тъжно, страшно – все едно. Освобождавайте се от всичко и всеки, винаги.

Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред. Това е основата на „философията“ на живота – тук и сега, винаги в настоящето, като се освобождавате. Толкова е лесно! Но е толкова трудно, просто защото ние сме свикнали да се „захващаме“ и се страхуваме да загубим.

Новият миг ви носи нова радост, нова възможност, нови открития … Миналото винаги е мъртво, бъдещето е илюзия, само сега – е Живот.

Благодарете на ситуациите, благодарете на хората, чийто живот се е докоснал до вашия живот. И навреме, с лекота се освобождавайте.

Когато питам моя приятел: „Не се ли страхуваш да загубиш?“, той казва: „Аз нямам нищо, аз няма какво да губя и не ме е страх.“ Да, нямаме какво да губим. Всички ние нямаме нищо, никой, и това е неизменно; просто осъзнайте това. Това, което ни се дава, тези, с които се срещаме – са дарове от живота, дарове, както искате ги наричайте, но то не е наше, то е временно, така че с радост и благодарност приемайте всичко и лесно освобождавайте.

Опитайте. Това е толкова лесно …

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари