Много мощен енергиен ден

0
Нужно е усърдно да се работи
Нужно е усърдно да се работи

Днешният празничен ден е под влиянието на хармоничния аспект на Луната с Венера, което благоприятства създаването на хармонична и приятелска атмосфера, носи вибрациите на радостта.

Денят е благоприятен за занимания свързани с всички видове изкуство, за любов и романтични срещи, сърдечни мероприятия в домашен кръг. Идеално време за развлекателни дейности, пише Novini.bg. Подаръците носят голямо удоволствие.

Шопингът силно привлича и доставя истинско удоволствие по това време. Особено в магазини за мода, козметика, бижута и продукти за здраве и красота като цяло. Жените могат да се поглезят сега с масаж, грим, маникюр и педикюр, спа процедури, да се почувстват щастливи, красиви и доволни.

Луната е в знак Овен до 09:11ч на 10 март.

Емоционалното напрежение може да се увеличи, действията често са импулсивни и по-резки. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не изяснявайте отношенията. Компромисите трудно се постигат. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат.

Старайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие при някои хора. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 2 лунен ден от 07:33ч на 7 март до 07:58ч на 8 март.

Преобладава 3 лунен ден от 07:58ч на 8 март до 08:24ч на 9 март.

От гледна точка на енергията, 3-ти лунен ден е много мощен, затова е много важно стремежите ви да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Символ на деня е леопардът, който се готви за скок.

Полезен и плодотворен период за работа. Нужно е усърдно да се работи. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Денят е добър за активните и решителни хора, но е неблагоприятен за пасивния и спокоен човек. Сега той става уязвим и привлича към себе си различни неприятности, които го подтикват към борба и активни действия. Нови дела не се препоръчва да се започват.

В този лунен ден човек има склонност да проявява не най-добрите си страни от характера. Затова пък има изблик на силни емоции. Внезапно могат да възникнат чувства като гняв, агресия, насилие. Източник на тези проявления се явява силната лунна енергия, която не може да овладее. Затова често се създават конфликти, възникват спорове, разправии.

Ако през първите два лунни дни психологическите препоръки бяха сведени до култивиране на положителни емоции и светли душевни импулси, то на третия лунен ден трябва активно да се борим с отрицателните емоции и тъмните мисли, които се усилват многократно. Необходимо е да се отървем от тях, в противен случай ще отровят тялото и душата. Трябва да бъдат заменени от положителните мисли и положителното отношение към живота, както да се проявява търпимост, миролюбие и добронамереност.

Не мислете и не пожелавайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще се върне обратно и ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Чувството на ненавист днес пряко действа върху работата на черния дроб. Препоръчват се повече движения, физическото натоварване спомага за освобождаване на натрупаната енергия.

Секса трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Добре е водещата роля да поеме жената.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 23 слънчев ден - Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари