Осми ден в неизвестност: Разширяват издирването на Ивана към Перник

0
Включват и доброволци в търсенето на момичето
Включват и доброволци в търсенето на момичето Снимка: БГНЕС / архив

Работи се и по версията "отвличане"

Включват доброволци в търсенето на Ивана от Дупница, след като настъпи осмият ден, в който момичето е в неизвестност, съобщиха от полицията.

"Професионалните екипи не ползваха съдействието на доброволци. Но от 29 февруари доброволците, които могат да се включат в акцията, ги очакваме в 9:00 ч пред РУ Дупница". Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Кюстендил по повод издирването на момичето. Там ще има сборен пункт и доброволците ще получат насоки къде продължава издирването.

Работи се и по версията "отвличане". Очаква се издирването да бъде разширено и към Перник.

Припомняме, че Районната прокуратура в Кюстендил е образувала досъдебно производство за противозаконно лишаване от свобода на непълнолетно лице по случая с изчезването на 17-годишната Ивана от Дупница. Това е стандартна процедура при подобни случаи, което дава водеща рамка за разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари