"Оргахим" АД удвоява строителния си бизнес

2

Днес, 23.09.2015 година, на пресконференция, "Оргахим" АД представи новите лица в мениджмънта на компанията:

Момчил Бояджиев - търговски директор

Георги Василев - мениджър маркетинг

Явор Арсов - архитектурни и инфраструктурни проекти и

Владимир Георгиев - производствен директор.

Всеки от директорите презентира дейността на отдела си и запозна медиите с ръста и развитието на компанията.

Фокусът попада върху устойчивото развитие, което се заключва в анализ - цели - приоритети и комуникация.

Компанията отчете някои пропуски, както и новата програма за подобряване на резултатите.

Целта на компанията е още по-голяма разпознаваемост на продуктите й на пазара, тяхната актуалност, конкурентност и добра комуникация между "Оргахим" АД и клиентите й.

На срещата присъства и главният изпълнителен директор на "Оргахим" АД - Мариус Вакарою, който сподели радостта си, че пазарите на повереното му предприятие се развиват добре, бележи ръст, макар и в малки проценти и експорта.

Оргахим АД отчита над 10% ръст на продажбите за всички продуктови линии в сравнение с миналата година. Най-високи са резултатите в сегмента строителство, където продажбите са двойни в стравнение с 2014 г. Най-продаваните решения са мазилки и топлоизолационни системи, при които реализацията неколкократно надхвърля плановете.

Компанията развива строителния си бизнес в четири основни направления – топлоизолационни системи, където има сертифицирани 3 системи, с нови, по-добри материали.

Хидроизолационните системи са ново направление за Оргахим. Продуктовото портфолио включва три системи, от които една акрилатна и две на циментова основа.

Друга новост в портфолиото на Оргахим е огнезащита на метални конструкции – висококачествена набъбваща система, покриваща последните европейски и световни стандарти за огнезащита на метални конструкции, лесна и ефективна за работа.

Ново е и направлението за индустриални подови покрития – изключително конкурентно и високо-технологично. Оргахим приключи валидирането на продуктовата гама, направени са изпитания, както лабораторно, така и в реални условия и вече са реализирани първите проекти. Разработени са епоксидни и полиуретан-циментови покрития.

За Оргахим:

Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа.

Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Компанията има над 2000 продукта, 400 служители, 4 фирмени магазина, 9 дистрибутора и партньори в цялата страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари