Оправдаха Венцислав Ангелов за боя в лекарския кабинет в Ново село

2
Решението на Окръжния съд в Русе подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд
Решението на Окръжния съд в Русе подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд Видео: Кис 13

Решението на Окръжния съд в Русе подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд

Оправдаха на втора инстанция Венцислав Ангелов - Чикагото за спречкването с общопрактикуващия лекар в русенското Ново село през януари 2022 година.

Решението на Окръжния съд в Русе подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд, предава Кис 13.

Припомняме, че през април миналата година, Районният съд призна Венцислав Ангелов за виновен за това, че на 17 януари 2022 в кабинета на общопрактикуващия лекар д-р Ивайло Иванов в Ново село, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отправял обиди и заплахи.

Стигна се до спречкване, при което и двамата пострадаха. Близо 9 месеца, след като на първа инстанция получи ефективна присъда от година и половина, Венцислав Ангелов бе оправдан от Окръжния съд в Русе.

Според адвоката на Ангелов, до оправдателната присъда се е стигнало благодарение на доказателства, които не са били допуснати на първа инстанция.

Венцислав Ангелов смята, че решението на Окръжния съд ще бъде потвърдено и на последна инстанция. След това възнамерява да заведе дело срещу държавата за нанесените му вреди, както и за дискредитирането му като лидер на политическа партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    20
    До 6
    Какви русоиди те гонят бе, ибрикчийска отрепко ? Най гнусните мафиоти в тази държава в момента са първи евроатлантици и са готови и майките си да продадат за малко келепир...ама скоро ще ви дойде времето когато ще се веете по уличните стълбове!
  • -2
    19
    До Пламен
    Властта на криминалната сглобка няма да я свали Чикагото, а ще я свалят хората, на които им се повръща от отрепки като Киро Простото, ококореният педал и най вече истинският управляващ в България - ДеБелян ПеПеевски!
  • 10
    18
    Пламен
    Тоя психопат го знае цял Русе.Прави се на политик и залъгва некви лумпени да го издържат.А иначе се пропуска ,че е рецидивист от криминалният контингент на МВР и лежал в Кипър и Белене за наркотрафик .Сега щял да сваля властта с 30 идиота като него 🤣
  • 17
    17
    Ушев
    Ам туй Чикагото ни беши ли колега милиционер ва? Ам не утрепа ли жина си в катастрофа? Чи и дрога продаваше май! Ама и ич ни е доносник на куките?! Въй, имало и тъпунгери да му вЕрват!
  • 13
    16
    щом
    венци чикагото ви е пример, ясно ми е и защо са тези писания тука! Баси боклука!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари