Оператор на Fox News беше убит в Украйна

0
Автомобилът му е бил взривен от снаряд близо до Киев
Автомобилът му е бил взривен от снаряд близо до Киев

Автомобилът му е бил взривен от снаряд близо до Киев

Фотожурналист на Fox News е бил убит в Украйна в понеделник по време на инцидент, при който кореспондентът Бенджамин Хол е хоспитализиран, потвърдиха от телевизията във вторник.

Пиер Закжевски е отразявал руската инвазия в Украйна заедно с Хол, когато автомобилът, с който са пътували в Хоренка, край Киев, е е бил взривен от снаряд, съобщи изпълнителният директор на Fox News Сюзън Скот в имейл до служителите във вторник, пише dailymail.со.uk, предава в.24 часа.

"С голяма тъга и натежало сърце споделяме новината от тази сутрин за кончината нашия любим оператор Пиер Закжевски, пише Скот в съобщение до служителите на мрежата. - Пиер беше убит в Хоренка, край Киев. Пиер е бил с Бенджамин Хол вчера за новини, когато автомобилът им е бил ударен от бомба".

Закжевски е бил част от екип, в който е работил с Бенджамин Хол, британски журналист, работещ за Fox News. Хол е тежко ранен при нападението, след като е улучен в крака от шрапнел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари