Опашки за Iphone 7 у нас

0

Огромен интерес предизвика старта на официалната продажба на iPhone 7 у нас.

Още рано сутринта някои от мобилните оператори и официални разпространители започнаха да продават най-актуалния смартфон на пазара. Пред обектите им се извиха дълги опашки, а някои от цветовете вече са изчерпани.

„Първите бройки iPhone 7 се озоваха в ръцете на щастливите си собственици. За да Ви зарадваме, отворихме всичките си магазини в 8 часа, радваме се, че се отзовахте толкова многобройни. Чакаме Ви през целия ден!“, похвалиха се от официалния разпространител на марката – iStyle.

От фирмата съобщиха, че бройките в най-актуалния цвят Jet Black вече са изчерпани и очакват следващото зареждане през следващите 1-2 седмици.

Поръчките за новия флагман на Apple започнаха още след полунощ на сайта на фирмата. Смартфонът може да бъде закупен и на лизинг, а първите 100 собственици на новия iPhone получават и ваучери с 10% отстъпка за аксесоари.

Появиха се и снимки на първите развълнувани собственици на iPhone 7.

„Днес Теленор започна официалните продажби на iPhone 7 в България. Първият горд притежател на iPhone7 от Теленор е Никола Назлиев от Гоце Делчев, който си избра версията с 32GB памет”, споделиха от мобилния оператор.

Продажбите на новия флагман на Apple трябват да стартират днес при останалите мобилни оператори, както и в Техномаркет и Технополис.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари