Олеся Илашчук: Украинците защитават със своя живот мирния сън на европейците!

1
Войната на Русия поставя цивилизования свят пред избор, заяви посланичката на Украйна
Войната на Русия поставя цивилизования свят пред избор, заяви посланичката на Украйна Видео: Euronews Bulgaria

Войната на Русия поставя цивилизования свят пред избор, заяви посланичката на Украйна

На 24 февруари милиони от нас направиха своя избор. Не бялото знаме, а синьо-жълтото. Не да избягат, а да посрещнат врага с отпор и борба.“

Така си спомня датата 24 февруари 2022 г. украинската посланичка у нас Олеся Илашчук. „Това са години на болка, съжаление, вяра и единност. Това са години на нашата украинска несломимост“, допълни тя, предаде Euronews Bulgaria.

Войната на Русия поставя цивилизования свят пред избор, заяви посланичката на Украйна.

Или ще бъдат зачеркнати 80 години на мир и международен ред или всички заедно ще дадем достоен отпор на агресора терорист и ще си върнем това, което ни е ценно – стабилността и мира“, подчерта тя.

Две години след началото на руската инвазия, Украйна продължава да разрушава насадените от Русия митове, посочи посланик Илашчук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 5
    Абе не знам кой кого, ама украинците не са спрели да реват: Губим, трябва ни помощ, заради вас губим! Рашките не съм ги чул да се оплакват! що така като печелят, не разбрах?!?
  • 0
    5
    До 3
    Баба Меца, нашите украински братя я ибаха у газеца! Военопрестъпника путлерчо не може да си намери място в бункера от яд и злоба! Скоро ще легне при сифилистичния си адаш с Мавзолея! Амин! Да, Боже, ТероруZZшлямистан да си получи Божието наказание, както и антибългарските тролчета рушлямски подлоги!
  • 3
    4
    фена на Путин
    От вашата защита, накрая ще полетят атомните бомби и тогава ли ще го обясните, като защита ? Да пратят такава дива проститутка за посланик у нас за мен лично е огромна обида.
  • 5
    3
    Ми то таквоз, Великият...
    "Каквото повикало, това се и обадило"! Повикахте Баба Меца - обади се! Ма то ние каква я мислехме, па тя каква стана? Искахме да я набием, пък то - "А нас за шо"? Пфу, усраинска фашистка недоклатена измет! Анатема вам! Анадънму?
  • 9
    2
    🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺...
    🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари