Елеонора Митрофанова: Скоро можем да очакваме мир!

1
Той може да се постигне, когато бъдат освободени изцяло Донецка и Луганска области, заяви руският посланик у нас
Той може да се постигне, когато бъдат освободени изцяло Донецка и Луганска области, заяви руският посланик у нас Снимка: Кадър bTV

Митрофанова бе извикана и на извънредна среща при премиера Кирил Петков

"Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той може да се постигне, когато бъдат освободени изцяло Донецка и Луганска области."

Това заяви руският посланик Елеонора Митрофанова, която бе и на извънредна среща при премиера Кирил Петков, предава bTV.

От Министерския съвет информираха медиите, че министър-председателят е изискал от посланик Митрофанова да не използва обидни квалификации към българските институции. Ръководителят на мисията на Москва се е извинила на премиера, посочват от Министерски съвет.

Относно войната в Украйна тя заяви, че това е военна операция и че Володимир Зеленски "едва ли в бъдеще ще осигури мир за тази страна".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    3
    любопитен
    Естествено, че не, много добре разбираш кого имам предвид. За тези които дават уж хуманитарни коридори, а после избиват хората, които са им повярвали. А иначе за злините на Херо Мустафа съм съгласен. Тя също трябва да бъде отзована
  • 2
    2
    знаещ до №1:
    Чета, че си възмутен как „...една държава ще казва на друга държава кое ръководство и кой президент е най-добър за тази държава....“ Ти за САЩ ли намекваш? Също ми отговори на въпроса: кои български политици са приемливи за Бай Дън и оная с традиционната американска фамилия Мустафа, че да ги наритаме òвреме обратно в Канада или... на майната им!
  • -1
    1
    любопитен
    Госпожо Митрофанова, Ако наистина сте дипломат, а не завършила школата на КГБ, бихте ли отговорили на въпроса "Как се нарича една политика, в която една държава ще казва на друга държава кое ръководство и кой президент е най-добър за тази държава" И тогава също отговорете на въпроса - кои български политици са приемливи за Путин, за да вземем на бърза ръка да ги изберем и да не ни нападате и окупирате, както през септември 1944 година. Че тогава прекалено много благодарност към вас ще се съберат в българите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари