Олаф Шолц: Няма нищо по-цинично от предупрежденията на Путин!

1
Германският канцлер се обяви в Бундестага за забрана на обществени събирания, на които се възхвалява смъртта на други човешки същества
Германският канцлер се обяви в Бундестага за забрана на обществени събирания, на които се възхвалява смъртта на други човешки същества Снимка: Olaf Scholz / Facebook

Германският канцлер се обяви в Бундестага за забрана на обществени събирания, на които се възхвалява смъртта на други човешки същества

По повод антиизраелските протести в Германия днес канцлерът Олаф Шолц се обяви в Бундестага за забрана на обществени събирания, на които се възхвалява смъртта на други човешки същества и се скандират антисемитски лозунги, информира БНР.

Шолц изрази възмущение и от циничната, според него, загриженост на Владимир Путин за съдбата на палестинците в Ивицата Газа докато самият той продължава да бомбардира Украйна: "Руският президент отправя непрекъснати предупреждения, че ще има жертви - цивилни жертви и въоръжени сблъсъци. Няма нищо по-цинично от това".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    ...
    Има има. Лъжите на еврюгите и краварите бият всички рекорди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари