Олаф Шолц: Само Путин е отговорен за своята диктатура

1
Западът не планира да сваля руския президент от власт, посочи германският канцлер
Западът не планира да сваля руския президент от власт, посочи германският канцлер Снимка: Фейсбук

Западът не планира да сваля руския президент от власт, посочи германският канцлер

Руският президент Владимир Путин "много се страхува", че западните страни планират да свалят неговия режим, но Западът няма такива планове. Това заяви германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от Deutsche Welle и агенция Фокус.

Той посочи, че само самият Путин "е отговорен за своята диктатура". В същото време той смята, че руският лидер трябва да се примири с факта, че Европейският съюз ще бъде до Русия.

Шолц също обеща, че ще се опита да предотврати прякото въвличане на Германия във войната в Украйна.

Германия е един от лидерите сред страните, оказващи военна и финансова помощ на Украйна. По-специално Берлин предостави няколко вида артилерия, по-стари и по-нови танкове Leopard, системи за противовъздушна отбрана IRIS-Т и Patriot, боеприпаси, превозни средства, дронове и други видове оръжия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    до 6
    танка като е от кашон на хладилник само по един начин може да се запали, ама пак не може да върви
  • 0
    6
    а, той ванката
    беше тръгнал, ама не му запали танка и той си остана на дивана!
  • -1
    5
    Иванее дупе за ебанее
    Що не си на фронта бе третополово недоразумение???? Като ти е мила усраината върви да видим как нямат оръжие и нямат ракети бе путка майна! А аз през това време ще компенсирам майка ти вагинално!
  • 4
    4
    ванчо бре,
    че тя радиацията я направиха твойте приятели украинците бре, кво ти е виновна русията за нея?!?
  • -5
    3
    Ванка с танка
    Е да бе ватенка, много е хубаво в Русия.ам как един не замина за там.Дъвчите това дето сте чели в учебниците,и това което пропагандата бълва в Русия.Но няма един да каже аз отидох там и ми харесва.колкото и да е лошо в Европа я предпочитам пред пред руската клоака.То и радиация нямаше в Чернобил,то строяхме социализма,то чакахме гадния капиталист ъхъ да ни пререже гърлото докато спим.А кльона на границата беше обърнат ние да не прескачаме к загниващия Запад.И така драги ми русороби нагледал съм се на прекрасния Руский МИР.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари