Ох, поредната болна, която моли за помощ. Писна ми!

2

Скъпи приятели,

когато започнах да пиша моя апел за помощ, се страхувах през цялото време от това,че повечето хора ще подминат поста ми с досада или ще си кажат: "Ох, поредната болна, която моли за помощ. Писна ми!"

Това което Вие направихте мили хора, ме остави без думи! Стоях и гледах как все повече хора споделят моят апел за помощ (над 1700 споделяния и продължава да се споделя)... Много непознати за мен хора се включиха на лични съобщения за да ми пожелаят успех и да ми вдъхнат кураж! През изминалите 3 дни, непознати хора ми пожелаваха "Лека нощ" и "Сладки сънища"... Включиха се хора,чиято болка не може да бъде изтрита... хора, които са загубили близките си в борбата с коварното заболяване-рак! Включиха се хора които самите те провеждат в момента тежко лечение. Включиха се хора със съвети за лекари, клиники, билки....

Всички Вие подтикнати от една или друга причина, но обединени от каузата да спасите един човешки живот!

Има ли нещо по-велико и по-благородно от това?!...

В края на днешния ден, само в рамките на 2 дни благодарение на всички Вас успяхме да съберем 2000 лв. Остават ни още 8000 лв.

Скъпи приятели, колеги, познати и непознати хора с ръка на сърце Ви се прекланям пред големите сърца и чисти души! Бъдете все така добри, човечни и всеотдайни!

Моля Ви, споделете това, за да го прочетат и Вашите приятели, които най-вероятно също са се включили в моята кауза и заслужават моето БЛАГОДАРЯ!

Бъдете здрави и Бог да е с Вас!

Ваша Меди!

P.S.Добавям отново банковата си сметка за всички Вас, които имате възможност и желание да подкрепите желанието ми за живот:

BG24FINV91501015132242
BIC:FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка
МедианаАдрианова Милославова

За всички които живеят в Англия предоставям следния банков акаунт:
MISS BOZHENA GEORGIEVA
Sort code 30-13-54
account number 40281760
LLOYDS BANK

Медиана Милославова, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари