Очаква ни облачен, но горещ четвъртък

0
Валежи са малко вероятни
Валежи са малко вероятни

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 8 и 13 градуса.

В четвъртък ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. След обяд ще духа слаб източен вятър.

Времето ще остане топло, максималните температури ще достигнат 24 до 29 градуса.

Атмосферното налягане ще се повиши и ще се доближи до средното за месеца.

В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в масивите от Западна България слабо ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 19 градуса, на 2000 м - около 11 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 14-16 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В петък и събота ще преобладава слънчево и топло за периода време, въпреки че ще започне постепенно понижение на температурите.

В следобедните часове над планините и планинските райони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, първия ден - слаб, втория - до умерен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари