Общинските съветници на Община Бяла се заклеха днес

0

Днес, 05.11.2015 г., от 11:00 ч. в НЧ „Трудолюбие 1884“ в гр. Бяла клетви положиха новоизбраните общински съветници, кметът на Община Бяла и кметовете на кметства.

В приветственото си слово заместник областният управител на Област Русе – г-н Станимир Станчев, призова при вземането на множеството важни решения, които предстоят, да се възползват в пълна степен от сътрудничеството с гражданските организации.

Г-н Станчев информира общинските съветници за необходимостта в срок не по-късно от 20-25 ноември 2015 г. да включат в дневния ред на свое заседание разглеждането на разпределителните протоколи на активите на ВиК дружествата.

Така също и проект на договор за прехвърляне на активите на оператора на ВиК услугите на ВиК ООД Русе, като вземат решение за тяхното одобрение, както и на решение за упълномощаване на кмета на съответната общината или негов представител за участие в Общото събрание на ВиК асоциацията.

 Мандатът да гласува за подписването на този договор от Областен управител на Област Русе и управителя на ВиК ООД Русе.

С пожелание за ползотворна работа през следващите 4 години с цел постигане на удовлетвореност сред жителите на Община Бяла, той даде думата на зам.-председателя на Общинска избирателна комисия – Бяла – г-жа Пенка Христова.

От името на председателя на ОИК Бяла тя обяви резултати от проведените избори за общински съветници, кмет на община и кметове на кметства на 25.10. и на 01.11.

За председател на Общински съвет Бяла бе избран г-н Мариан Антонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари