Община Русе обяви конкурс за най-забавна сватбена снимка

2
Условие за участие е записалите се семейства да имат настоящ или постоянен адрес в Русе
Условие за участие е записалите се семейства да имат настоящ или постоянен адрес в Русе

Условие за участие е записалите се семейства да имат настоящ или постоянен адрес в Русе

Община Русе ще се включи в отбелязването на Международната седмица на брака, която се провежда в периода 7 - 14 февруари.

Тази година общинската администрация обявява конкурс за най-забавна сватбена снимка. Няма изискване за давност на фотосите, както и за локация на бракосъчетанието. Желаещите да се включат могат да изпратят само една снимка, която според тях показва най-забавния момент от сключването на техния брак. Условие за участие в конкурса е записалите се семейства да имат настоящ или постоянен адрес в Русе или населените места от общината. За първите 3 класирали се двойки ще има осигурени награди.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своята снимка до 9 февруари /петък/ на имейл адрес [email protected]. Специално жури ще избере най-атрактивните снимки, които ще бъдат обявени публично на 14 февруари, а победителите ще бъдат поканени в сградата на Община Русе, където ще получат своите награди.

По традиция най-възрастната женена двойка също ще бъде отличена с грамота и подарък от кмета на община Русе.

В периода 7 – 14 февруари сватбени ритуали в сградата на местната администрация на пл. „Свобода“ 6 ще извършва заместник-кметът Златомира Стефанова, а на 14 февруари /сряда/ една двойка ще бъде бракосъчетана от кмета Пенчо Милков.

Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да подпомогне двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Тя е част от Международната седмица на брака, която се провежда ежегодно в 30 страни по света.

Повече информация за Седмицата на брака може да бъде открита на сайта и ФБ страницата на инициативата:

http://www.brak.bg/

http://fb.com/brak.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Майко мила
    То улици нямаме, до фотография опряхме! Това ли измислиха общинарите?!
  • 9
    1
    Така ли
    А с нещо смислено и полезно за града да се занимаете?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари