Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Молим, кмета да спре толерирането на малцинствените групи

5
Ние от ПП „Възраждане“ – Русе смятаме, че трябва да се отстранят лицата, облагодетелствани от корупционната схема на ОП „Жилфонд“
Ние от ПП „Възраждане“ – Русе смятаме, че трябва да се отстранят лицата, облагодетелствани от корупционната схема на ОП „Жилфонд“

Официална декларация на ПП "Възраждане‘‘ - Русе относно строежа на общински жилища за роми.

Ние, членовете на ПП “Възраждане” – Русе смятаме, че кандидатурата на Община Русе за изграждане на социални жилища за настаняване на лица от малцинствени групи от населението и социално слаби , които не могат да се ползват от условията на жилищното настаняване на Община Русе за пореден път се създават предпоставки за дискриминационни и корупционни практики. Това е един от не малкото примери, които ни показва, че вота на определени малцинствени групи се „насърчава и купува“ от определени партийни организации.

 Това е дискриминация понеже не само малцинствените групи са социално слаби и крайно нуждаещи се.

През годините управлението на общинските имоти в Русе е станало нарицание за безскрупулни игрички и корупция от страна на общинските предприятия и ръководства. 

Затова ПП „Възраждане“ – Русе смята, че трябва да се вземат съответните мерки за проверка и  ако е нужно отстраняването на лицата, облагодетелствани от корупционната схема на ОП „Жилфонд“ - Русе, както и проверка на зам.-кмета, които отговаря за този ресор.

Молим, кмета на град Русе Пламен Стоилов и Общински съвет да изпълнят своите задължения и да спре толерирането на определени малцинствени групи с цел контролирането им, ако не желаят да станат символ на анти-български и дискриминационни методи на управление!

Автор: Дилян Саманджиев
(Автор: Дилян Саманджиев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари