Областен шеф на МВР разубеди полицаи да блокират Хаинбоаз

0
Полицейският шеф е издействал нови автомобили за районните управления, както и 24 000 лв за компютри
Полицейският шеф е издействал нови автомобили за районните управления, както и 24 000 лв за компютри

Директорът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов е разубедил полицаите от региона да блокират главни пътни артерии. Преди два дни униформените възнамеряваха в знак на протест да затворят главния път София - Варна край лясковското село Добри дял и трасето Свиленград - Русе в Хаинбоаз.

Полицейският шеф е издействал нови автомобили за районните управления, както и 24 000 лв за компютри. С осигурени 850 000 лв по европрограми пък ще бъде санирана сградата на Областната дирекция на МВР в старата столица, 35 г след построяването й, пише вестник Труд.

За първи път по случай полицейския празник-8 ноември, петък е обявен за Ден на отворените врати. Ученици ще влязат в полицейската сграда, ще могат да седнат на директорския стол, както и да видят наживо работата в дежурната стая на силовото ведомство.

Старши комисар Димитър Машов със съдействието на кметството в старата столица е издействал за полицейските служители и техните близки безплатно излъчване на аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина" на Царевец и посещение на музея със силиконовите фигури на персонажи от Второто българско царство.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари