Няма по-печална гледка!

0
Световни и български класици... в нашия контейнер, написа Вестеслава Оливиери
Световни и български класици... в нашия контейнер, написа Вестеслава Оливиери Снимка: Facebook

Световни и български класици... в нашия контейнер, написа Вестеслава Оливиери

Не исках да видя някога това ! Е, случи се ! В нашия контейнер. Няма по-печална гледка ! Снимах и отделях книги. Повечето ги имам. Световни и български класици на сметището!
Ще се опитам да ги събера всичките в кашон.
Поне да имат достойно погребение.
Минават ми черни мисли. За свършека. За свършека на едно поколение, което чете, на един древен народ с богата култура и загубени ценности… За свършека на ЧЕТЕНЕТО !!! За свършека на човешкото …
Роботоиндивидите са на ход !!!

Вестеслава Оливиери

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    До №3
    https://i.ibb.co/x27rvrr/image.png Тея дето възхваляват украйна си личи че са много излъгани, много слепи и много индоктринирани, за да вярват, че украйна, европейския съюз и америка са добрите, а русия и китай са лошите. Хората се опитаха да им обяснят, че това са лъжи, но те не могат да го разберат. Някои даже нямат търпението да им обясняват и просто се обиждат едни други докато единия изгуби интерес. Нормално е хората да се откажат да коментират като видят колко зомбита възхваляват запада, израел и украйна, като видиш такива слепи и спящи индоктринирани жертви, които не просто не могат да си отворят очите а и не искат дори ти да искаш да им ги отвориш просто ти става страшно и тъжно от какво стадо си заобиколен. Никой не иска да чуе за нищо, никой не иска да знае нищо освен пропагандата която им пускат по радио, телевизия, интернет. Хората си искат материалното - да си купуват нови телефони нищо че старите им работят, дрехи, обувки, автомобили, да се хранят с боклуци, да мислят за разврат, постоянно мислене за секс, за алкохол, за наркотици, за цигари, за филми, сериали, музика, за постоянно забавление и само за хубави неща, всичко което ги кара да се чувстват лошо го избягват. Никой не ще и да чуе за ценности, за Бог, за смирение, за скромност, за доброта, за любов между хората. От 20-30 години ни промиват мозъка с пропаганда от страх и омраза, всички филми, сериали, музика са изпълнени със сатанински послания с цел да направи хората по-злобни, по-лоши, по-отдалечени от Бог, че да се пие алкохол и да се употребяват наркотици е нещо нормално и хубаво, да се краде, да се лъже, да се убива, всичко е сексуализирано. Никой не иска да повярва че масоните със седалище САЩ управляват цялото човечество и са слуги на сатаната и целта им е да избият колкото се може повече хора. Целта им е да останат 500,000 човека на цялата планета. Храните са направени да ни разболяват, за да можем ние да даваме пари на фармацевтичните компании за "лекарства", които само се борят със симптомите, но не лекуват нищо. И който е почнал да взема лекарства, ги взема цял живот. Естествената медицина се взема на присмех и ни лъжат да боготворим науката. Нищо чудно няма че хората не искат да си отворят очите за истината, защото истината боли и защото истината е по-невероятна даже от фантастиката. Като кажеш на някого тези работи, те ще си помислят че си луд, най-малкото защото ако те ги кажат на другите, другите ще си помислят, че те са луди. Толкова са индоктринирани хората, че е направо страшно и тъжно. И да им казваш истината, те не искат да вярват, понеже са толкова програмирани, че я мислят за лъжа и че който я говори е със сигурност ненормален. Простата причина е, че истината им срива цялата ценноста система и всичко което 20, 30, 40, 50, 60 години са го смятали за ценно и важно и това ги омаловажава като индивиди, а това на никой не му харесва - да започне отначало да си гради нова ценноста система.
  • 6
    8
    Стефан
    Книги у нас се изхвърлят от години. Мой познат от фирма за недвижими имоти ми разказа как няколко пъти нови собственици на апартамент изхвърлят библиотеките та старите в размер на близо 1 000 тома. Изхвърлят се и цели библиотеки на читалища и училища. Видях това на два пъти. Изхвърлянето на книги свидетелства само за едно- ние подивяваме. Книгите са елемент от историята на човечеството и от цивилизацията.Добри или лоши те са нашата история. Изхвърлянето им убива историята ни, прави настоящето неясно, а бъдещето страшно с непредвидимостта си..
  • 1
    7
    Гей дружинката
    През времето на соца бяха забранили гей партитата и за това се стигна до това положение. Сега обаче вече ние джеритата сме на власт и ще оправим всички грешки на комунистите! А Шушана Шушонова ще я каним на партитата да ни пее.
  • 1
    6
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Тия които до 1989-та осраха Соца, сега същите, след 1989-та, осират демокрацията. Това простата истина , Друзя!
  • 3
    5
    до отегчен
    Абе...друг народ стана за две десетилетия.Изгубиха нещо пътя.Дали е заради присъствиетона "Америка за България" в Министерството на Културата на кой етаж там беше? Не знам.Оглупя тоя народ и се опростачи.Пият,пушат треви и сеят крамоли и сплетни.Оправия няма,Ужас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари