Нургюл Салимова: Радвам се, че хората оценяват това, което правя

2
За мен не е нещо ново да пътувам без екип, призна шахматистката
За мен не е нещо ново да пътувам без екип, призна шахматистката Видео: bTV

За мен не е нещо ново да пътувам без екип, призна шахматистката

Най-трудно през изминалите седмици ми беше да издържа психически. А в момента - че не мога да прегърна родителите си, а давам интервюта. Това бяха първите думи на Нургюл Салимова при прибирането си в родното село Крепча. Тя направи фурор на Световната купа по шахмат, където остана втора.

20-годишната Салимова обяви, че да пътува без екип по турнири не е нещо ново за нея. "От малка съм свикнала на това. Въпреки това винаги съм продължавала да работя. Обичам да играя шах, знам, че съм талантлива.

Знам, че ако се трудя и всичко върви добре, ще се представя добре. За себе си, за родителите си, за страната си. Исках да се представя добре най-вече заради майка ми и баща ми, тъй като знам колко много ме обичат и подкрепят. Също бабите и дядовците ми", разкри Нургюл, предаде bTV.

"Имам турнири постоянно. Целта ми е да стана гросмайстор за мъже. Имам турнир на претендентите през април догодина. Много се радвам, че получавам такава подкрепа. Много благодаря. Много съм емоционална последните дни и се радвам, че хората оценяват това, което правя", завърши Салимова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Ббцьь
    Успех!!!!Ти си героиня!!!!Хората те обичат!!!Възхищават се на твоята смелост,усърдие!!!За много млади момичета си пример!!!Бъди здрава!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари