Ново отлагане на срещата между лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

0
По думите на Христо Иванов отлагането отново е по логистични съображения
По думите на Христо Иванов отлагането отново е по логистични съображения Снимка: БТА

По думите на Христо Иванов отлагането отново е по логистични съображения

"Срещата днес, доколкото разбирам, между лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, отново е отложена", заяви пред медиите в парламента съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, предава БТА. "Въпросът не е постоянно да сме в контакт, а да има структуриран процес на вземане на решения, от гледна точка на това да има ясни ангажименти как се случват нещата и как се изпълняват тези ангажименти, това важи и за двете страни", подчерта той. И призова да бъде оценена необходимостта от структуриран диалог, срещата да се проведе и страните да се придържат към уговорката да има редовни разговори. По думите на Иванов причината за новото отлагане пак са някакви логистични съображения.

Вчера лидерска среща не се проведе, от ПП-ДБ заявиха, че това са поискали от ГЕРБ и причината е в натоварения график.

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни в кулоарите на НС, че вчера са били в контакт с Кирил Петков и са съгласували важни въпроси, като декларациите за членството на Украйна в НАТО и тази, в която парламентът призовава ВСС да отложи процедурата по избор на нов главен прокурор до избирането на нов Съвет. Борисов анонсира, че днес ще има среща и тя ще е в 10:00 часа.

Иванов смята, че темата за евентуално посещение на украинския президент Володимир Зеленски у нас, не е въпрос, който може да се обсъжда предварително по разбираем причини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари