Новият сингъл на Мариана Попова и Десислава Кондова е факт

0
Един човешки проект за спасението на живота на нашите деца
Един човешки проект за спасението на живота на нашите деца

Вторият сингъл „Бяло” на Мариана Попова и Десислава Кондова от предстоящия им авторски албум „Писмо до теб” е посветена на децата болни от диабет тип 1 и тяхната нужда от инсулинови помпи и консумативи и на хората, които се борят за техния живот.

Вълнуващият видеоклип е заснет на морския бряг и в УМБАЛ „Света Марина” Варна с участието на лекари от болницата и представители на благотворителната асоциация „Докосни дъгата”.

Завладяващият, емоционален текст е на Мариана Попова, музика, аранжимент и цигулка – Десислава Кондова. Песента „Бяло” е със специалното участие на китарния ас – Цветан Недялков. Режисьор и оператор на лентата е Ники Скерлев, заснел и пилотния сингъл на Мариана Попова и Десислава Кондова „Аз знам”.

От 28 октомври Мариана Попова е лице на кампанията „За нов живот”, чиято настояща мисия е закупуване на инсулинови помпи за деца в затруднено положение , страдащи от диабет. Освен участието на изпълнителката в инициативите на асоциацията, Мариана Попова ще дари средствата от продажбите на предстоящия албум „Писмо до теб” и съпътстващия го концерт в благотворителния фонд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари