Нови жертви на жената, изчезнала с 3 хиляди лева от работното си място

1
Този път тя откраднала портфейла на свой колега
Този път тя откраднала портфейла на свой колега Видео: NOVA

Този път тя откраднала портфейла на свой колега

Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си места. Вчера собственичка на магазин за алкохол и цигари разказа в „Здравей, България”, че Десислава Евгениева започнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лв.

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този вид кражби. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя започнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене.

Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко - беше стриктна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до обществената тоалетна. След това изобщо не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За късмет, нямах много пари вътре”, разказа Лиляна Топузова.

Евгениева започва работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. Екипът ни получи поредния сигнал за нейни жертви.

Изглежда нормална жена. Каза ни, че има две деца - близначета и че живее в „Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзирател в затвора”, добави тя. Полицията все още издирва извършителката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари