Нови разкрития за погубената двойка

0

Мъжът и жената, които бяха намерени мъртви в Казанлък, от близо 20 години са били заедно.

Двама са около 50-годишни, били пред сключване на брак. Те живеели вече двайсетина години на семейни начала. Имат и 16-годишна дъщеря. Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени.

Двамата имали много сходни интереси. Това става ясно от фейсбук профилите им. И жената - Галя Козарева, и мъжът Драгомир Кирчев си падали по мотори.

Двамата имат десетки снимки от мотосъбори в страната, пише БЛИЦ.

Миналата година са имали и незабравима ваканция в Гърция.

Явно нещо обаче се е объркало, тъй като в профила на мъжа е отбелязано, че не е обвързан, а жената съвсем е скрила статуса на връзката си. Потвърдено е, че мъжът е бил полицай, последно работел в Сигма Патрул, съобщава БГНЕС.

Припомняме, че според предварителните информации мъжът е застрелял жената, а след това се е самоубил, като най-вероятната подбуда е ревност. По информация на БНТ мъжът е причакал жената пред дома на родителите ѝ и тогава е отнел живота ѝ. Припомняме, че телата бяха открити рано тази сутрин около блок 40 в западния край на града. Имаше видими следи от кръв, което бе в основата за версията - насилствена смърт. На мястото работят криминалисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари