Нова година: Празничните пакети на хотелите са между 700 и 3500 лева за двама

1
Президентският апартамент в "спа" хотела във Велинград пък ще ви излезе 10 400 лева
Президентският апартамент в "спа" хотела във Велинград пък ще ви излезе 10 400 лева

Президентският апартамент в "спа" хотела във Велинград пък ще ви излезе 10 400 лева

Офертите за коледно-новогодишните празници вече са в разгара си, а хотелите и заведенията още от сега се опитват да ни изкушават с предложенията си.

Голяма част от тях вече са пуснали новогодишните си пакети, като те варират между около 3500 и 700 лв. за три нощувки за двама, показа проучване на Фрог.

Ако сте двойка и сте решили да отидете в луксозен "спа" хотел във Велинград, ще трябва да си приготвите 3500 лева за три нощувки. Цените не включват туристически данък, който се доплаща, в размер на 2,02 лева с ДДС на възрастен на ден. "Вип апартамент" за същия престой ще ви струва 7800 лева, а президентски - 10 400 лева.

SPA Центърът на хотела разполага с вътрешен минерален басейн с външна зона, детски вътрешен минерален басейн, 2бр. джакузита, 3бр. външни минерални топила, билкова сауна, финландска сауна, солна стая, инфрачервена сауна, арома парна баня, солна парна баня, басейн Ротонда, Терма баня, приключенски душове, зона за релакс, фитнес зала, Руска баня.

Цените включват: закуски и вечери, Welcome Drink, безплатно зареждане на стаята / апартамента с минерална вода – в деня на настаняване, закуски на блок маса, включително кафе Еспресо и Фрешове, вечери на блок маса разнообразие от салати и предястия, топъл и студен бюфет, месни и безмесни деликатеси, десерти;

Празнична програма през целия пакет включва и известни изпълнители.

В един от зимните ни курорти, Пампорово, същите пакети вървят по 2000-2100 лева за двама. Хотелът съблазнява с вътрешен басейн с джакузи, сауна, парна баня и джакузи, фитнес, интернет, ски гардероб за собствено ски оборудване, туристически данък, хотелска застраховка и ДДС.

Една от най-скромните оферти при извършената проверка е в хотел в Сандански. Там за три нощувки за двама ни искат 774 лева. Цените включват съответния брой нощувки със закуски на блок-маса, вечеря на блок – маса на 30.12.2022 г. Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2022 г. в ресторант Спартак с Празнична програма с участието на и ТФ „Гайтан”, Йордан Николов и Брас бенд Сандански. Гостите на хотела ще участват в игра с големи предметни награди в Новогодишната нощ. Безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, външен термален басейн тип джакузи, сауна, римска баня, фитнес, солна стая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари