Нов кошмар в пластичната хирургия

0

Млада чужденка, която пристигнала в Москва за пластична операция на ханша в елитна клиника, останала горчиво разочарована.

Резултатите от имплантацията на силиконовите подплънки били направо ужасяващи, което си личи и на снимките, споделени от потърпевшата в социалните мрежи.  Девойката дълго време тренирала във фитнеса, за да вае бедра и ханш, но въпреки видимите резултати не била доволна и в търсенето на съвършенство открила в Интернет въпросната московска клиника, пише Блиц.

След като изчела обилие от възторжени отзиви, тя потърсила помощта на специалистка по пластична хирургия от въпросната клиника, информира Ултрамарин.ру. Разкрасяването отзад й струвало 6000 евро.

След имплантацията обаче тя останала крайно недоволна от получения резултат. Маститата лекарка я уверявал, че след половин година всичко ще се заглади и заобли и гледката ще бъде прекрасна. Но времето минавало, а освен кошмари девойката не чувствала и не виждала никакво подобрение.

Тя живеела в непрекъснат тежък стрес, съпроводен с чести морални сривове, тъй като изпитвала постоянни болки и дори не можела да спи по гръб. Девойката не можела и да седи нормално, тъй като имплантите постоянно се плъзгали настрани. Освен това местата с имплантите дори при леко захлаждане изстивали много бързо и тя непрекъснато зъзнела. На всичкото отгоре се оказало, че хирургът й е сложил импланти с доста по-голям размер, отколкото било необходимо.

След като минали шестте месеца девойката се свързала с московската медичка, но тя я упрекнала, че вината за деформираните импланти е нейна, тъй като е водела застоял начин на живот и отказала да върне парите. Лекарката, която не знаела, че момичето активно спортува, отказала да коригира и последствията от неудачната операция

Девойката отишла в друга клиника, където отстранили имплантите и установили, че та са били сложени доста нескопосно. На снимката си личи, че краищата им са подгънати, и те вече са протрити. Т.е. имало е реална опасност да се скъсат докато са в тялото на потърпевшата, което би имало много опасни последствия. Сега момичето обмисля дали да съди въпросната клиника и все още не се е възстановило от преживяния кошмар.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари