"Нисана" GTR бил с фалшив знак!

0
Снимка на втора спортна кола с логото на Варненската и Великопреславска митрополия се завъртя и взриви социалните мрежи
Снимка на втора спортна кола с логото на Варненската и Великопреславска митрополия се завъртя и взриви социалните мрежи

Снимка на втора спортна кола с логото на Варненската и Великопреславска митрополия се завъртя и взриви социалните мрежи.

Фотографията на луксозното возило Nissan GTR , което вдига над 300 км/ч, споделена от потребителя gradinko в туитър, е направена пред един от МОЛ-овете в морската столица.

"По повод появилата се пореден път снимка и информация в медиите относно автомобил Nissan GTR с табела на Варненска митрополия на предното стъкло желаем да ви уведомим, че Варненска и Великопреславска митрополия, митрополит Йоан, както и свещениците от епархията не притежават такъв личен или служебен автомобил", излезе веднага съобщение в сайта на епархията.

"Това се случва за втори път при това в Страстната неделя, уведомих органите на реда да помолят собственика да махне тази табела", обясни за "Труд" Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. Според него возилото е за хора, които са любители на високите скорости, а и в спортна кола самият той като владика няма как да седне и да я използва.

Вероятно собственикът слага табелата, за да си паркира спокойно пред търговския център, където аз дори не влизам, категоричен е митрополитът. Той припомни, че лого на Варненската и Великопреславска митрополия са слагали с печат само на колите, наемани за гостите на годишнината от Покръстването и в дните на честване на Православната книга.

Варненската и Великопреславска митрополия има служебна "Тойота" и "Ауди", подарено й преди близо две години от благодетел. Епархията никога не е притежавала спортен "Нисан", познат от известния филм "Бързи и яростни".

Подарен луксозен "Линкълн MKZ Хибрид" имаше покойният вече митрополит Кирил, но след неговата смърт спонсорът си я прибра, припомниха от митрополията.

От полицията във Варна потвърдиха, че има подаден сигнал и извършват проверка.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари