Шофьор лети със 130 км/ч по оживен булевард във Варна

0
КАТ е установил, че собственикът на колата е с адрес в София
КАТ е установил, че собственикът на колата е с адрес в София

КАТ е установил, че собственикът на колата е с адрес в София

Пореден скандален случай на безразсъдно шофиране – този път от Варна. Мъж се похвали в социалните мрежи как управлява луксозната си спортна кола с близо 130 км/ч. в градски условия. На видеото се вижда как шофьорът ускорява мощния автомобил по улицата. Все още самоличността на шофьора не е ясна. Собственикът на автомобила е с адрес в София.

Бул. „Приморски”, където е сниман клипът, е много оживен и по него преминават много пешеходци. Ограничението на скоростта в населено място е до 50 км/ч. За подобни случаи обаче, в които се наблюдава неуважение към обществото, законът е предвидил лишаване от свобода до 3 години и забрана да се упражняват определени професии, уточни началникът на група „Пътен контрол” към МВР - Варна ст. инспектор Димитър Димитров, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Ами
    Вземете му колата на този убиец!!!!
  • 5
    1
    Иван
    И какво. то простия милиционер да стои в патрулката и да чопли семки и да рови из телефона си и да чака някой да съгреши че да има пари в бюджета а ония да хвърчи с 20г кошник и да утрепе някой.дали така е правилно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари