Корнелия Нинова: Отказах охрана, когато получих заплахи за живота

0
Никога не съм ползвала кола на НСО или такава на парламента, въпреки че председателите на групи имат това право
Никога не съм ползвала кола на НСО или такава на парламента, въпреки че председателите на групи имат това право Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Лидерът на БСП разказа за случаите

"Никога не съм ползвала кола на НСО или такава на парламента, въпреки че председателите на групи имат това право. Така разбирам нещата. Аз съм имала случай, в който един екстремист ми пращаше SMS-и със заплахи. Тогава междуведомствената комисия ми предложи охрана, но отказах."

Това заяви в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA председателят на БСП Корнелия Нинова.

Имах и втори случай, при който малко необяснимо ми се случиха две катастрофи една след друга. Тогава пак отказах охрана от НСО. Третият път е, когато бях вицепремиер. Спомням си, че дори шефът на НСО дойде в кабинета ми, но пак отказах. Не се правя на герой, но така разбирам нещата. Смятам, че това са излишно дадени пари”, подчерта лидерът на левицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    1124
    Zem sfeta ide
  • 4
    1
    123
    кой ще те убива точно теб бе торба грозна ? стига си прави пиар! бесепето има нужда от охрана от теб, защото го зануляваш. сто годишна партия занули.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари