Калина Андролова: Кирил Петков катастрофира държавата с 200!

2
Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков
Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков Снимка: Ани Петрова / БНР

Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков

Аз не разбирам необходимостта Кирил Петков да има охрана и държавата да се грижи за неговото удобно битие на придвижване. Откъде накъде! Кирил Петков катастрофира държавата с 200! И сега се движи като самозабравил се цар по пътищата на България, които апропо неговата клика не си направи труда да ремонтира. Затова ще се избием по пътя от дупки, кратери и пр.

Онзи ден си строших и аз автомобила. В толкова катастрофично състояние пътищата никога не са били! Но Кирчо не кара личната си кола! Докато народът си троши автомобилите! Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков, на който всички ние с нашите данъци му плащаме автомобила и охраната. Ако изобщо трябва да го предпазват от нещо, то е от собствената му неадекватна амбиция. Автомобилните катастрофи и неспазването на правилата са просто детайли. Арогантността е тази, която убива във всякакъв смисъл и съвсем буквално, и хора на пътя, и икономика, и държавност.

ПП спирали кампанията. Лошото е, че няма да е задълго. Самозабравянето от властта не познава смирението, а наглеенето е безкрайна патология.

Калина Андролова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    112
    През 1988 година Волгин е арестуван за пропаганда срещу БКП . Това според соцзаконите се наказва със затвор ! Но забележете той стои в ареста само за няколко дни и е освободен ,без да го закачат за нищо! Помислете си защо ? После след 1999 година ,тоя пишман десидент ,се превръща в русофил и никой не може да го мръдне от БНР ! А кажете защо ? Ами бившата ДС го държи на каишка и го активизира както си иска !
  • 0
    6
    до 5
    а на твоите лъжи викаш да вярваме?!?
  • 3
    5
    За сведение
    Калина е бивша любовница на Волгин и има дете от него . Ако пресекнат копейките, свършва и животът на Андролова ! Е и как да и вярваме на Калина ?
  • 3
    4
    Българин
    Видно е,че една и съща мазна ДеБилна ПеПеруга е писала и трите коментарчета по долу. Калина е напълно права във всичко, което е написала, ето защо мазната ПеПеруга е бързала да заработи стотинките в защита на убийците Петков и Цицин. Няма по жалки човекоподобни от отрепките, тролещи за Пеевски Подлоги и проДай Бъкгария!
  • 0
    3
    Kalinka
    Калиноо, стига писа статии за герб и оплюва всички други
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари