Нинова: Другарки и другари, предлагат ви невъзможни неща

0
Не се подвеждайте по идеята за референдум на "позавехналия политик Слави Трифонов, заяви лидерът на БСП
Не се подвеждайте по идеята за референдум на "позавехналия политик Слави Трифонов, заяви лидерът на БСП Снимка: Кирил Фалин, БНР

"Не се подвеждайте по идеята за референдум на "позавехналия политик Слави Трифонов."

С тези думи се обърна към стотиците социалисти и симпатизанти, участвали в митинга в местността Жабокрек под Рилския манастир по повод 78 години от акцията на Рило-Пиринския отряд в Рилското корито лидерът на БСП Корнелия Нинова, предава БНР.

Корнелия Нинова беше максимално критична към "Има такъв народ" (ИТН), Слави Трифонов, и особено по огласеното от него в петък предложение за свикване на референдум за президентска република.

"Да, вчера Слави Трифонов – позавехнал в българската политика политик, за да възстанови дори малка подкрепа към себе си, предложи да прави референдум за президентска република. Другарки и другари, моля ви, мислете с разум, предлагат ви невъзможни неща. Предлагат да ни употребят гласа, да стъпят на този глас, да влязат в парламента и да продължат да рушат, така както три пъти разрушиха, и парламент, и правителство. С референдум този въпрос не може да мъде решен, дори да се съберат гласове. Такова решение може да вземе само Велико народно събрание. Не се подлъгвайте, това е просто опит "Има такъв народ да влязат в следващия парламент"

Нинова предупреди и за "залитания" към Възраждане

"Виждам и едно залитане… по "Възраждане". Моля ви, също мислете. Чуйте Елена Гунчева, ако не някой друг. Самата тя казва: Караха ни насила да гласуваме всичко с ГЕРБ, тя казва: Десислава Атанасова беше всеки ден в нашата стая, парламентарна, за да ни казва какво да правим. "Възраждане" е патерица на ГЕРБ

Правителство след изборите на 2 октомври ще има, а първото нещо, което ще направим, е да замразим цената на газа, обяви лидерката на социалистите.

Стотиците организирани от областите Кюстендил и Перник симпатизанти се отправиха към Партизанска (Кирилова) поляна за събор и веселие. Сред тях бе не само Нинова, но и Вигенин, Симов, проф. Михайлов, водачи на листи на левицата за предстоящия вот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    русенец
    Другарко Нинова, ще минете ли 4 % бариера? След всичките тези оръжия и боеприпаси, които ги подарихте на Украйна, вашите избиратели дали ще гласуват за вас?:)
  • 5
    3
    русенец
    Другарката Нинова е последната надежда на всички нормални българи, за закриване на партията на бившите комунисти! Так держать, Нинова! :))
  • 9
    2
    colibri
    Нинова забравя една стара поговорка-"Рибата още в морето, тя сложила тигана". Нека първо да се видят резултатите от изборите - тогава може да обещава.Вярно е също, че обещаното не е като даденото.
  • 5
    1
    Несамо
    Д-р Нинова не само ще бъде добре да се закрие този цирк парламент ами държавата ще бъде на печалба . Ако не стане с референдум ще дойде време да стане с тояга Ако Нещата несе подобрят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари