Николина Ангелкова отпада от листите на ГЕРБ

1
Ще пренасоча усилията си в подпомагане на Политическа Партия ГЕРБ в международната дейност, обясни бившият министър в кабинета "Борисов"
Ще пренасоча усилията си в подпомагане на Политическа Партия ГЕРБ в международната дейност, обясни бившият министър в кабинета "Борисов"

Време е за избори – както обществени, така и лични

Това написа Николина Ангелкова във фейсбук профила си.

"На 2 октомври победител трябва да бъдат гражданите. Трябва да се възстановят сигурността и спокойствието в управлението на държавата.

Убедена съм в победата на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящия извънреден парламентарен вот, защото това е единственият шанс държавата ни да се върне към нормалността, която така осезаемо липсва днес.

На предстоящите избори няма да бъда кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС в София област, тъй като ще пренасоча усилията си в подпомагане на Политическа Партия ГЕРБ в международната дейност, както и за привличането на външни инвеститори в България.

Благодаря на г-н Бойко Борисов за предоставената възможност и доверието.", написа бившият министър в кабинета "Борисов".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    А бе...
    Това на снимката травестит ли е?
  • 3
    2
    Бранимир
    А тя тъкмо си беше сменила визията с нова. Язък.. Нищо от Дондуков ще намерят място и за нея.
  • 3
    1
    Mlpoi
    Ах колко лошо! Една от красавиците на Бойко отпада! Ама друга ще я смени и толкос!!! Той разполага с много!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари