Николета влуди родителите на гаджето си

0
Боби се притеснява Николай да не направи дете на Лозанова
Боби се притеснява Николай да не направи дете на Лозанова

Президентът на БФС Борислав Михайлов е бесен на сина си Николай.

Причината е Николета Лозанова , която от няколко месеца отново се намърда в леглото на вратаря на националния отбор.

Още по темата Големи ядове ще бере Николета Лозанова с... Николета Лозанова с поредна изцепка, хвали се с маникюр за 200 лева, но ако го видите, ще останете без думи просто (снимка) Николета публикува снимка, на която е в гимнастическа поза, както майка я е родила Дъщерята на Анелия предизвика истинско възмущение сред майките с тези снимки- никой не може да й даде 13 години категорично (снимки)

Двамата дори вече не се крият, а преди няколко дни папараци ги снимаха заедно в столичен ресторант, пише столичен всекидневник.

Михайлов-старши не крие неприязънта си към Николета още откакто двамата бяха заедно преди години.

Според Боби застаряващата вече плеймейтка може само да попречи на кариерата на сина му. Както е известно, Ни Ло е специалист в тази сфера, който не вярва, нека да попита бившия й съпруг Валери Божинов.

Михайлов не иска и да вижда Николета и избягва всякакви срещи с нея. Той не се появи и на откриването на ресторанта на Ники в базата на националния отбор, където Лозанова гордо пъчеше силикон.

Боби се дразни изключително много и когато синът му гледа детето на Валери Божинов от брака му с Николета. Боби се притеснява изключително много да не би Николай да вземе да направи дете на Лозанова.

В такива случаи схемата на Ни Ло вече е изпробвана при Божинов – зарязва го след някоя и друга година и го източва максимално „в името на детето“. Въпреки съветите на баща си Ники вярва, че този път Николета няма да го вкара в грешния път, пише Пик.

Доведената майка на вратаря Мария Петрова също е против плеймейтката и се надява, че Николай просто се забавлява с нея. Като изтънчена дама бившата гимнастичка не може да приеме факта, че синът им отново излиза с жена, чието основно занимание е всеки ден да си снима разголения задник в социалните мрежи.

Преди време Боби Михайлов и жена му открито признаха, че са само на „здравей-здрасти“ със сексбомбата, но сега отношенията са още по-студени. И двамата досега са харесвали само едно гадже на сина си – милионерската щерка Алекс Арабаджиева.

На „здравей-здрасти“ бяхме и с Николета, и с Алисия – коментира Боби. – Единствено с Алекс сме били в по-близки отношения, ходили сме заедно на почивка, на екскурзии, все пак сме добри познати с родителите й, така че не е странно, че сме на „ти“ и с дъщеря им. Но с което и момиче да е Николай, единственото, което съм му казвал, е да не бърза, да избере тази, с която ще може да живее. Но мислите ли, че ще ме послуша? Колкото аз съм чувал думите на майка ми и баща ми…“, разказва пред приятели шефът на БФС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари