Николас Мадуро показа "чудодейни" капки, които убиват коронавируса на 100%

1
Президентът на Венецуела увери, че лекарството няма никакви странични ефекти
Президентът на Венецуела увери, че лекарството няма никакви странични ефекти Снимка: EFE / MIRAFLORES

Президентът на Венецуела увери, че лекарството няма никакви странични ефекти

Президентът на Венецуела Николас Мадуро представи пред медии в неделя капки, които определи като "чудодейни", тъй като неутрализират коронавируса на 100 процента, ако се прилагат на всеки четири часа.

"Получих разрешение от здравните власти да предоставя на вашето внимание това лекарство, което неутрализира на 100% коронавируса. Казва се "Карвативир", но е по-познато с името си "чудодейните капки на Хосе Грегорио Ернандес'', обяви в телевизионен ефир Мадуро, предава Novini.bg.

По думите му въпросният медикамент е минал различни клинични тествания и е бил "разработван от учени и биолози в продължение на девет месеца". Мадуро също така подчерта, че е бил тестван и върху тежко болни от COVID-19, които "веднага се възстановявали след лечение с капките".

Десет капчици на езика на всеки четири часа и чудото е факт. Това е изключително силно лекарство, което убива коронавируса, настоя Мадуро и допълни, че всичко около разработването на медикамента ще бъде публикувано в "международните списания".

Той увери, че лекарството няма и никакви странични ефекти.

Очаква се още тази седмица спорният по отношение на ефективността си медикамент да бъде пуснат в масово производство, с което ще бъдат заредени всички болници и медицински центрове в страната, информира онлайн порталът 20minutos.

Държавният глава на южноамериканската страна обяви на пресконференцията, че правителството ще предостави цялата информация и на генералния директор на СЗО Тедрос Гебрейесус, за да се запознае с него и да го сертифицира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари