Николай Стайков: "Осемте джуджета" не е просто спор, това е престъпна мрежа

0
Гори върха на съдебната система, заяви членът на Антикорупционния фонд
Гори върха на съдебната система, заяви членът на Антикорупционния фонд

Гори върха на съдебната система, заяви членът на Антикорупционния фонд

"Гори върха на съдебната система. Ще изгорят големи хора. Въпросът е колко от тях ще изгорят и кои ще останат. Желанието на статуквото и това, което виждаме във ВСС е да се продължи напред по стария начин, който изгорял, изгорял." Това заяви в предаването ЕвроДикоф Николай Стайков от Антикорупционния фонд, предаде Евроком.

"Със сигурност има връзка с това, което става в Съдебната система. Интервютата с Любена Петрова потвърдиха, че "Осемте джуджета" не е просто един спор, а това е една престъпна мрежа, която стига до върховете на Прокуратурата и Следствието. Въпросът е не дали я има а докъде стига. Любена Петрова нарича Кристиян Христов, момчето за всичко на Петьо Еврото. Той пък я нарича "шефката". Иван Гешев и Борислав Сарафов се обвиняваха миналата седмица кой е ходил по малко в "Осемте джуджета". Това е верификация, че такава схема съществува и да видим институциите какво ще направят", отбеляза Стайков.

Той разказа, че в момента, в който са направили анонса, че на следващия ден ще публикуват интервюто, се появи, като контра реакция намерението на Кристиан Христво да даде пресконференция с обратните твърдения.

"Когато разбрах, че ще има такава пресконференция веднага звъннах на Кристиян. Говорихме. Обеща да дойде, но както виждаме беше задържана и след това на телефона няма никакъв отговор. Ние сме само една организация. Ако го извика ВСС, Парламентарната комисия или Прокуратурата там няма не искам", допълни Стайков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари