Николай Събев: Превозвачите са използвани, за да падне правителството

0
България е заела незавидната роля да бъде руска провинция в европейския съюз, смята транспортният министър
България е заела незавидната роля да бъде руска провинция в европейския съюз, смята транспортният министър Снимка: Кадър Кис 13

"Драги колеги, вие сте използвани да вдигнете температурата на напрежението, така че правителството да падне"

Така транспортният министър Николай Събев се обърна към българските превозвачи в предаването „120 минути“.

По думите му те са използвани от „петата колона“ - хората, които нямат интерес България да бъде независима от руските енергоносители и да има своя собствена политика.

"За да разберем къде стоят превозвачите, какви са техните искания и защо, трябва да видим по-голямата картина. Според мен тя е следната – благодарение на услужливостта на последните български правителства България е заела незавидната роля да бъде руска провинция в европейския съюз", добави транспортният министър.

Събев заяви, че те са първото правителство, което очевидно е заявило, че повече няма да сме васали и че заемаме нашия път на независимост.

"От този момент всички спящи агенти бяха активирани, започнаха масови протести, започнаха масови ходения по телевизии на т.нар. политически анализатори, които защитаваха позицията, че България трябва да остане зависима от Русия. На фона на това превозвачите бяха използвани и те търсеха повод. Изведнъж – не повече от 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и да започнат да ескалират техните искания", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Буда-Хаус
    Този, милият не го слуша главата. ХАРЕ КРИШНА. Между другото да попитам. Това недоразумение Министер на Дранспордъ, каква религия изповядва? Хинду, Мюслим, Православен, Католик, или Религията на ИДИОТА Ник Събеф?
  • 5
    5
    Шофейор на Събчевата Фирма
    Този брадатият, ми плаща само 7310.00 лева. Искам повече. Въртя по 17 000 .00 километра в Булгаристан и пак плаща малко душманина. А се чува, че ще ставаме Първа Частна Поща в Булгаристан скоро. И влакове ще купува, бързи, дет летят с 427.00 км/ч , ама по луната Хи-Хи-Хи. Николайчик?
  • 5
    4
    Здравко
    „заемаме нашият път на независимост„ - Това е абсурдно! Ние не разполагаме с газ и петрол. Винаги ще бъдем зависими. Винаги! Сега обаче ни убеждават, че трябва да сме енергозависими от Запада /САЩ/, на по-висока цена, и това е по-добрата политика. Бизнесът изнемогва, няма сигурност, всички ще плащаме повече, ще станем по-бедни, но трябва и да ръкопляскаме. Аз- не, благодаря!
  • 7
    3
    Адмирал Хомейни
    Този парцал Ниг Сърбев е жалка карикатура на Българския бизнес. В Иран, главата му щеше да е набита на кол, покрай магистралата за назидание. Главата без торса разбирайте. От вратлето нагоре само. Торса- някъде в пустинята, за храна на камилите, че и те гладни мамицата им.
  • -2
    2
    Ник Събев
    Вчера реших да оставя голямата картина, и да видя малката, т.е. да погледна вътре в себе си. И какво си мислите видях там? Оказа се, че и аз съм васал, роб, но не ми се говори за това сега, прекалено лично е, трудно е. Вярвам ще дойде ден да ви го споделя, ще бъда свободен наистина тогава. А правителството каквото - такова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари