Николай Радулов: Очаквам Бойко Борисов да смени всички министри

0
Има дълго корумпирани хора от ГЕРБ, а новите са отскоро корумпирани, защото успяха много бързо да влязат в схемите
Има дълго корумпирани хора от ГЕРБ, а новите са отскоро корумпирани, защото успяха много бързо да влязат в схемите

Има дълго корумпирани хора от ГЕРБ, а новите са отскоро корумпирани, защото успяха много бързо да влязат в схемите

В управлението има дълго корумпирани хора, говоря за ГЕРБ, а другите – новите, са отскоро корумпирани, защото успяха много бързо да влязат в схемите. Те смениха всички ръководни длъжности, но сега идва момент за ротация и очаквам Бойко Борисов напълно легитимно да смени всички министри. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ проф. Николай Радулов, преподавател по национална сигурност в НБУ.

„Всичко, което се случва в Близкия изток, ще доведе до засилена мигрантска вълна и ние ще я усетим много скоро. Тук става дума не само за Израел, а и за случващото като цяло в ивицата Газа. Притеснява ме всичко, което ще се случва в Близкия Изток. Очаквам отново да бъдат разпалвани локални или по-големи конфликти там. Там няма ако. Там ще се случват неща. По една или друга причина самолетоносачите на САЩ вече наближават, а това не е случайно“, добави Радулов.

„Но всичко това, което се случва в Израел, е и следствие на изключително тежката вътрешна борба между управляващи и опозиция. Това, на което ставаме свидетели сега, е изгодно за Нетаняху. Той не го постигна в мирно време, но сега каза, че по време на такава страшна трагедия и по време на една война, не може и да става дума за разединение, а трябва да се обединят и да управляват заедно. Това някак запази поста на Нетаняху от падане от власт, а него от затвор“, каза още гостът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари