Николай Марков: Подготвят Мутафчийски за президент

3
Нека отворим една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие
Нека отворим една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие

След като ни съобщиха тържествено, че най-търсеното име в нета за годината било на военният хирург и прочут гербер Мутафчийски, значи трябва вече да ни е ясно кой ще бъде следващият кандидат за президент на територията. Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика се прояви и с името на сегашния Главен прокурор, който сам се състезаваше със себе си в надпревара за големия златен трон.

И след като Мутафчийски е новородения младенец в лабораторни политически условия, образец за човек, лекар, административен апаратчик и всезнайко по всичкология, нека отворим една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие.

Първият починал от Коронавирус пациент у нас е през месец септември, миналата година! Много преди да да бъде набеден гр.Ухан за виновник, само защото един китаец изял някакъв прилеп и така станала работата с уникалната биотехнология. Да, ама няма нищо общо със случая и сами виждате, че изведнъж този китайски град потъна в медийно забвение при това напълно контролирано. Пита се защо след като другарят Мутафчийски и подобни нему апаратчици са знаели, че неизвестен вирус присъства вече в България и причинява лоша смърт, не е имало реакция почти три месеца? Никаква.

Пита се още колко други хора умряха до месец декември м.г. от същият този вирус и всички дружно мълчаха, съгласувано с престъпното ни правителство? А до месец март тази година колко български граждани бяха погребани с подменена диагноза за смърт? Как се нарича това длъжностно поведение?

Последва глуповата политическа карантина и безгрижно лятно къпане в тотално и максимално развиваща се вирусна инфекция! Мълчанието на власт и лекари от НОЩ продължава в пълна сила, покрита с медийни полуистини. И изведнъж, о, чудо? България на първо място в света по смъртност от Ковид и видите ли, тези същите "герои", които мълчаха цяла година и погребаха с бездействие и грешно действие хиляди невинни хора, ще ни спасявали отново и отново. На всичко отгоре, стигнаха до извода, че ние сме били виновни, защото не носим маски, каски и не спазваме неадекватните им решения?

Мога да продължа още дълго и все така конкретно, но ще спра до тук, а вие сами помислете какво ви казвам и защо. Засечете времето и събитията. Ако искате да живеете, обаче, достойно и да бъдат уважавани вашите граждански права - трябва да ги защитите. Досега, смятате, че мафията ще ви ги даде даром, само защото ви сапунисват, че сте европейци. Груба грешка!

Мафията е ламя, която се храни с хора! Докато умре.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари