Николай Денков свиква извънредна среща за пътната безопасност

0
Поканени са институции и родители на загинали в катастрофи
Поканени са институции и родители на загинали в катастрофи Снимка: БГНЕС

Поканени са институции и родители на загинали в катастрофи

Министър-председателят акад. Николай Денков свиква извънредна среща по проблемите на пътната безопасност в Министерския съвет, съобщиха от пресслужбата на кабинета, предаде БТА.

В нея освен институциите, които имат отношение по темата, са поканени и представители на прокуратурата, Националното сдружение на общините в Република България, народни представители, Столичната община и родители на загинали в катастрофи.

На 2 септември 37-годишен мъж прегази 15-годишно момче на пешеходна пътека в центъра на столицата. Мъжът е шофирал с висока скорост, съобщиха от МВР. Водачът беше задържан и установен с над два промила алкохол в кръвта. Инцидентът е станал на пешеходна пътека на ул. ”Гурко”, където момчето е пресичало. Водачът ще бъде привлечен в качеството му на обвиняем за причиняване на смърт след умишлено нарушаване на правилата за движение по пътищата, съобщиха по-късно от прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари