Николай Бареков създава "конгломерат от честни медии"

0
Излизам от политика, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите
Излизам от политика, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите

Евродепутатът и бивш телевизионен водещ Николай Бареков се отказва от политиката и възнамерява да създаде "конгломерат от честни медии".

Това съобщи той на дискусия в УНСС за фалшивите новини.

Преди да влезе в политиката, Бареков беше изпълнителен директор на финансираната от КТБ ТВ7. Фалитът на банката съвпадна с избора му за евродепутат от учредената от него партия "България без цензура", наречена така по едноименното му предаване, което покри изцяло и предизборната му кампания. На последвалите парламентарни избори Бареков вкара 15 депутати, но групата бързо се разми и смени името си. В началото на тази година Бареков смени името на партията си на "Презареди България", пише Дневдник.

"Излизам от политика, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите", обяви Бареков и добави, че ще посвети времето си да направи конгломерат от честни медии.

Бареков, който в качеството си на телевизионен водещ се прочу най-вече с живото предаване на т. нар. Костинбродска афера в деня за размисъл преди изборите през май 2013 г., днес определи сегашния премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов като най-голямата жертва на фалшивите новини наред с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари