Неврохирург: Политиците са вредни за нашето здраве

1
Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина измести проблем, който ще съществува години
Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина измести проблем, който ще съществува години Снимка: стоп кадър / Bulgaria on Air

Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина измести проблем, който ще съществува години

Депутатите отхвърлиха проектокабинета на неврохирурга проф. Николай Габровски. В ход са преговорите за съставяне на правителство с мандата на "Продължаваме промяната".

В България винаги е имало криза, не помня период на благоденствие - едните политици просто заместват другите. Политиците са вредни за нашето здраве, защото всичко, което са направили до момента, не е променило нищо. Над 60% от изграждането на политиците в ПР инструментариум - това как ще представят нещата явно е по-важно от това какво ще се случи след това. Това заяви началникът на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ "Св. Иван Рилски" проф. Васил Каракостов ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му пример за бездействието им е фактът, че "никой не е предложил децата до 6-годишна възраст да получават безплатни лекарства, изписвани от лекар".

"Основният капитал във всяка една държава трябва да бъде човека, защото без него няма държава", категоричен бе той.

Неврохирургът не пропусна да коментира и напрежението между Българския лекарски съюз (БЛС) и Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

"Голяма част от лекарите смятат, че БЛС не защитава техните професионални интереси. Той съставлява една казионна организация. Това е закъснял момент на признание", смята Каракостов.

От думите му стана ясно още, че прокуратурата е прекратила разследването срещу доц. Мангъров.

"Мнението му напоследък започва да се потвърждава все повече и повече. Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина измести проблем, който ще съществува години", констатира той.

Неврохирургът обобщи, че хората, чиято нервна система е засегната от Ковид-19, са като оглушени - "намират се като в мъгла".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Този Лекар Е......
    Този лвкар е един честен и нормален човек. Този човек казва истина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари