Неправоспособна жена шофира градски автобус в Перник

0
Уволниха шофьора, отстъпил превозното средство
Уволниха шофьора, отстъпил превозното средство Снимка: БНТ

Уволниха шофьора, отстъпил превозното средство

Уволнение в градския транспорт в Перник, след скандални клипове, на които млада жена кара автобус. За да седне зад волана, момичето се сближило с част от работещите в транспорта в Перник и те започнали да ѝ дават да шофира.

На клипчетата, изпратени до редакцията на БНТ, се вижда, че момичето кара извън града и близо до депото, но източници на телевизията твърдят, че тя е шофирала и по маршрута на две линии. Младата жена е засечена да кара автобус номер 17 в Перник, докато в него има пътници.

От градския транспорт в Перник направиха проверка по случая и установиха, че един от шофьорите е предоставял автобуса си.

"Не е редно тя да го управлява и е недопустимо наш служител да предоставя на трето лице пътното превозно средство, затова сме взели адекватни мерки, шофьора е отстранен от работа. За това момиче има пуснати жалби в полицията от двама наши служители и има предистория. И затова е най-добре да се преустанови тази практика, защото дружеството е ново, автобусите са нови, както виждате", каза Лазар Вълчев, управител на "Градски транспорт - Перник".

Жалбите срещу момичето са от контрольори заради това, че им взела билетите, за да ги продава. Дори се похвалила, че продавала два курса. Въпреки опитите медията не успява да се свърже с нея за коментар.

В профила му в социалните мрежи се вижда, че момичето е голям фен на градския транспорт. За да работи там обаче, трябва да изкара категория и да се яви на конкурс за шофьори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Предположение
    Тая що Курове е поела и изяла, че да и дадат отобуси да кара, не е за вярване. Ама ако я опъна в задния двор и язе си давам отобуса.
  • 10
    2
    Ьцбннм
    Безобразие!!!Всички са за психиатрията!!!Или за затвора!!!Да си изберат!!!
  • 10
    1
    ...
    Сигурно духа много яко и нямат сили да и откажат. Усти женски, що глупаци са уморили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари