„Нелсен“: Отпадъци са умишлено закарани и разхвърляни в района на ЖП гарата

1

Вандалският акт е извършен в тъмната част на деня

Тази сутрин в района на улиците „Муткурова“ и „Шести септември“ в непосредствена близост до църквата „Свети Георги“ в Русе служители на сметосъбиращата фирма „Нелсен Чистота“ са били изненадани от камарите отпадъци, разхвърляни по тревната площ, на улицата и до контейнерите, съобщиха от дружеството.

Вандалският акт е извършен в тъмната част на деня. След събирането на голямото количество боклук, обемът му е около 6 контейнера от старите. Такова количество вероятно е докарано умишлено и разхвърляно в района.

Неразбираеми са за голяма част от жителите на града действията на определени хора, които по този грозен начин вероятно се опитват да навредят на градската управа и на сметосъбиращата фирма.

Вече има съмнения за неосъществени политици и бивши служители на „Нелсен Чистота“ да са „архитектите“ на тези безумни акции.

Стана ясно, че камери на здравно заведение в града са засекли тази сутрин човек, който е разпилявал чували с боклуци в района на един от кварталите на града.

Докато всички плащаме такса битови отпадъци, млади хора организират и провеждат инициативи за почистване на града, то тази „мода“ със сигурно би изумила и по-голямата част от човечеството“, коментираха от фирмата.

Нелсен Чистота“ обмисля да организира конкурс за снимка в социалните мрежи на граждани, които умишлено си изхвърлят битовите и др. отпадъци до контейнерите, вместо в тях, независимо че не са пълни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Гражданин
    Сигналите на граждани, се приемат от сметоизвозващата фирма като опит “да навредят на градската управа и на сметосъбиращата фирма.” Не е ли градската управа тази, която трябва да контролира дейността на сметосъбиращата фирма?! Дори да са празни, до контейнерите не може да се стигне от боклук около тях. При тези температури освен миризма, ще започнат да се разнасят и зарази.
  • 16
    3
    психолог
    Хората формират градската среда в Русе. Ако се държат дивашки , такава ще бъде и градската среда. Който разбрал- разбрал.
  • 19
    2
    daskal
    Сякаш се е случило в джунглата или пустинята... Нали има камери навсякъде из града? Те за какво служат?
  • 7
    1
    Онлайна
    Да от диверсанти
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари