Не се омъжвайте, докато не го видите как прави това!

0
Розовите очила падат по време на първата караница
Розовите очила падат по време на първата караница

Докато хората само се срещат, те се опитват да си покажат един на друг само най-добрите си страни.

И мнозина в състояние на тази еуфория дори бързат да се оженят, мислейки си, че са намерили сродна душа и всичко знаят за нея. Но след това започва животът, а хората постепенно стават реални. Обикновено розовите очила падат по време на първата караница- начинът, по който човек показва своите гняв и ярост, е много показателен, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

Гневът е странна емоция, и една от най-страшните и плашещи, които можем да наблюдаваме. А когато гневът е насочен към човек, това дори може да завърши с неговата смърт.

Звучи страшно, но няма да бъде трудно да намерите двойки, чиито кавги приключват с побои. Никой не иска да бъде герой в следващия криминален случай в новините, но в действителност това е много често срещано явление.

И за разлика от другите емоции, е трудно да се предскаже как хората ще се държат в състояние на гняв. Понякога правят това, което очаквате, а понякога са напълно непредвидими.

Емоционалният човек, който очаквате да се превърне в звяр в свада, в действителност може да изглежда спокоен и разумен в трудни ситуации. А друг в гнева си може просто да се развилнее и да излезе извън себе си.

Ето защо преди окончателно да се свържете с брак с човека и да си родите деца, е много важно да видите как се държи, когато е разгневен и как той контролира емоциите си. Дали той е способен да използва сила?

Ако знаете, че този мъж вече е вдигнал ръка на жена, направете завой на 180 %. Къде е гаранцията, че няма да го направи отново? Дори ако самият той обещава. По-добре е да се прекъсне връзката в зародиш, отколкото да живеете в страх от това, което той може да направи по време на кавга.

Когато планирате живота си с човека, вие трябва да знаете как се държи в гняв и какво да очаквате, когато този гняв бъде насочен към вас. Това дори може да спаси живота ви, но също така да ви спести и пари, и нерви.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари