Не съм фен на Татяна Дончева, но..

0
Но съм потресен от наглостта на ББ, политическите му марионетки и мажоретки
Но съм потресен от наглостта на ББ, политическите му марионетки и мажоретки Снимка: БГНЕС

Чисто и просто не съм фен на Татяна Дончева от много отдавна

Някога един бивш военен готвач имаше малшанса неговият Запорожец (или Жигула) да одраска луксозна лимузина. Знаейки какво обикновено може да последва, бившият военен готвач изстреля няколко куршума в изскочилия вбесен шофьор на лимузината (и, слава Богу, само го рани тежко). Имаше какви ли не коментари, единствено млада журналистка написа, че този трагичен инцидент е част от класовата война между таратайките и лимузините.

Аз не съм против богатите хора. Даже познавам и уважавам някои от тях. Но сигурно и у мен и в мен има рецидиви на мисленето в духа на горе споменатата класова война.

Като ходех на фитнес, гледах от пътеката как на паркинга младежи и девойки спират със суперколи и си казвах, че всичко това плаче за данъчна проверка - откъде ей тази, например, девойка, стройна кат ръкойка, има кола за 500000.

За всеки случай да кажа, че аз книжка нямам и не съм имал.

Защо пиша това?

Защото не съм фен на Татяна Дончева и някой може да си помисли, че това е завистта на возещия се в градския транспорт към каращата джип с размерите на мега-БТР. Не, не участвам във въпросната класова война откъм таратайките! В никакъв случай. Чисто и просто не съм фен на Татяна Дончева от много отдавна.

Но съм потресен от наглостта на ББ, политическите му марионетки и мажоретки и слугинските негови медии, в които правителството на ББ изсипа милиони пари на нашите и европейските данъкоплатци!!!!

Човекът, възглавявал 10 години най-корумпираното от Съединението насам българско правителство; този, който лъсна с милионни пачки и кюлчета злато; профукалият с некачествени строежи и некачествени ремонти милиарди; собственикът на властта, купуваща бизнесмени, медии, магистрати и политици с пари, а ако не става - с много пари, говори с патос и възмущение за нещо, което не е доказано, не е извършено, не е имало последствия и може да е било само емоционално сондиране на почвата - може ли да се влее разум или вбие клин в безличната и безхарактерна, сива, няма, сляпа и глуха парламентарна група на ИТН.

На едното блюдо на везната - потресаваща корупция, смазващи подкупи, смайващи финансови злоупотреби, безконтролно разпореждане с публични финанси; на другото блюдо на везната - нещо като котката на Шрьодингер, дето не се знае жива ли е или е мъртва, а най-вероятно е едновременно и двете.

ББ напоследък към просташкото говорене започна да добавя преднамерена наглост. И вече преминава всякакви граници, така че изглежда не му е останал никакъв морал.

Той няма спиране. Така че правете му сметката какво ни чака ако съвсем случайно пак се върне на власт. Ще бъде, както казват в Перник, наше чудо, та ничие!!!!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари