Не приемайте тези хора за приятели във Фейсбук

0
Facebook вече отдавна е нов и интересен начин да поддържате контакт с приятели, колеги и роднини
Facebook вече отдавна е нов и интересен начин да поддържате контакт с приятели, колеги и роднини

Facebook вече отдавна е нов и интересен начин да поддържате контакт с приятели, колеги и роднини.

Истината е, че кой ли няма регистрация там - за добро или за лошо. Ето списък на десетте типажа facebook приятели, които всеки един от нас има и за които често се замисля дали да не изтрие.

1. Търчасът на внимание

Винаги ще се намери човек сред познатите ви, които обича да пуска тревожни съобщения или незавършени изречения, които пораждат въпроси у приятелите му. Колкото и пъти да го питат какво е станало, той не отговаря.

2. Спомняш ли си едно време в училище

Със сигурност сте получавали съобщение от човек, който твърди, че сте учили в едно и също училище по едно и също време. „Как вървят нещата? Помниш ли ме? Аз те помня”. И сте готови да му отвърнете „да” от учтивост.

Постъпката ви може да се окаже налудничава, защото често непознатият „приятел” не споменава нищо съществено за себе си както на вас, така и като цяло в социалната мрежа. Животът му е мистерия. На снимката му може да е всеки друг, толкова е неясна. А вие си казвате... „Може би е този...”

3. Маниакът на тема цитати

Цитатите са интересни донякъде, но до това някъде. След това стават досадни и непоносими. Как посмяхте да ги „харесвате”, за да стимулирате „приятеля” си! 4. Споделящият прекалено много

Защо някои хора смятат, че трябва да знаем всяка тяхна стъпка, мисъл и емоция, включително и относно интимния им живот?

5. Старите любови

Особено първата. Не си причинявайте излишни главоболия и размисли, като гледате какво се случва на страницата на първата ви любов. Оставете го/я да си живее живота и вземете своя в ръце!

6. Жената, която обича своя хладилник

Има хора, които толкова се гордеят с някоя вещ у дома, че наистина публикуват нейна снимка във Facebook. Веднъж – ок, но няколко пъти, през няколко дни, месеци наред... ехо, на някой му хлопа дъската!

7. Боно

И до днес се питате един и същи въпрос – „Защо приех поканата за приятелство на Боно, певеца на U2?”. Знаели сте още тогава, че ще пуска ежедневно и ежечасно свои снимки и ще гледате как тъне в разкош, обожаван е от милиони и т.н.

Ако искате да се чувствате зле, гледайте Боно. Той планира всичко, преуспява във всичко. А вие? Загубеняци!

8. Яростният робот

Този типаж постоянно бълва в мрежата линкове към политически заглавия, вълнува се от остарели тостери и телефони и всякакви непотребни теми, които ежедневно се въртят из уеб пространството. Някой трябва да го рестартира или преинсталира!

9. Джордж Такей

Няма човек на планетата, който да не е приятел с Такей. Затова сте наясно за какво тегло става дума. А в случай че не сте, ето – съобщения посред малките часове на нощта с питане дали мислим, че е готин, дали някой може да му донесе вода и т.н. Джордж, овладей се!

10. Твоите баба и дядо

Няма значение кой е сметнал, че е добра идея да се поканят баба и дядо във Facebook, при всички положения трябва да бъде наказан. Има хора с тежката съдба да не могат да споделят едно изречение, без да получат „лайк” от роднините на преклонна възраст.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари