Facebook призовава да проверите списъка си с приятели след грешните покани

1
Потребителите вече получават съобщение, което потвърждава грешката
Потребителите вече получават съобщение, което потвърждава грешката

Потребителите вече получават съобщение, което потвърждава грешката

Facebook се извини за поканите за приятелство, които изпращаше на случаен принцип или само при отваряне на профил в последните дни.

Потребителите вече получават съобщение, което потвърждава грешката и казва, че всички покани, които са изпратени, заради нея, са премахнати.

Все пак от компанията майка на Facebook призовават потребителите да проверят списъка си с приятели, за да отстранят, ако някой от нежелано добавените все още фигурира там, информира bTV.

Facebook е измъчван от странни грешки от години. Тези грешки карат потребителите да се съмняват в компетентността на разработчиците, които стоят зад платформата. Наскоро се появи нов бъг, който автоматично изпраща покана за приятелство до човека, чийто профил разглеждате. Това предизвика безпокойство сред потребителите, тъй като потенциално може да доведе до неудобни ситуации.

Въпреки че е възможно да анулирате заявката, много потребители, които просто преглеждат профили, може и да не разберат, че е извършена заявка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари