Експерт: Да си спомним, че Борисов и ГЕРБ наложиха ветото срещу Северна Македония

1
Путиновата Русия клати европейската лодка и в балканския район това се случва много лесно, каза Владимиров
Путиновата Русия клати европейската лодка и в балканския район това се случва много лесно, каза Владимиров

Коментар на Владимир Владимиров

"Хубаво е да си спомним, че самият Борисов и ГЕРБ наложиха това вето, доста изненадващо за партньорите ни в ЕС и НАТО. Имаше едно успешно председателство Западните Балкани да се върнат в дневния ред на Европа. Правителството на Борисов и партиорите наложи това вето. Аз смятам, че това беше една добре изпълнена и брилянтно организирана операция "вето", изпълнена чрез София. Това е организирано в Москва. Причините и последствията от това вето са изключително видими. Създават се проблеми между два народа, които са близки. Македонците са ни роднини." Това каза политическият анализатор Владимир Владимиров в ефира на "Честно казано".

"Путиновата Русия клати европейската лодка и в балканския район това се случва много лесно", каза още Владимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари